League tables week 43: Bill Ackman catapulteert Stibbe en Deutsche Bank in rankings

De Amerikaanse investeerder Bill Ackman gooit de league tables van week 43 om. De notering van zijn hedgefonds Pershing Square Holdings voor bijna 5 miljard euro catapulteert Deutsche Bank, Stibbe en Sullivan & Cromwell in de rankings.
 
Deutsche Bank schiet omhoog
Deutsche Bank schiet vier plaatsen omhjoog in de league tables M&A Advisory gesorteerd naar dealwaarde. De bank adviseerde, samen met UBS, Pershing Square bij de beursgang. De sprong van Deutsche Bank is de enige verandering in de table. Morgan Stanley, Goldmans Sachs en J.P. Morgan blijven nog stevig op plaatsen één, twee en drie. 
De league table met zakenbanken gesorteerd op aantal deals is exact gelijk gebleven als in week 42. ABN AMRO staat op de eerste plaats, gevolgd door Deloitte en ING. 
Stibbe nieuwe nummer één
Stibbe is de nieuwe nummer één in de league table M&A Legal gesorteerd op dealwaarde. Het Amerikaanse Sullivan & Cromwell debuteert in de table op plaats acht. Beide kantoren adviseerden Pershing Square bij de Amsterdamse beursgang. 
De league table van advocatenkantoren gesorteerd op aantal deals is volledig gelijk gebleven. Veel kantoren hebben er een deal bij, maar de ranking is gelijk. Hiermee prolongeren Loyens & Loeff, Houthoff Buruma en De Brauw Blackstone Westbroek hun podiumplaatsen.
 
Nog enkele tafels beschikbaar M&A Awards 2014
Er zijn nog enkele tafels beschikbaar voor de M&A Awards. First come, first served. Neem contact op met Ezri Blaauw, 06 46 384 782, Willem van Oosten, 06 50 25 47 08 of Alex van Groningen, 06 50 643 283.   
  
M&A ADVISORY WAARDE DEALS
 

M&A ADVISORY AANTAL DEALS
  

M&A LEGAL WAARDE DEALS
  

M&A LEGAL AANTAL DEALS 
 

Gerelateerde artikelen