League tables week 41: Deloitte voorbij ING, Houthoff en De Breij plaats omhoog

Deloitte gaat ING voorbij en advocatenkantoren Houthoff Buruma en De Breij Evers Boon winnen een plaatsje in de league tables gesorteerd naar aantal deals. De nummers één blijven onbedreigd op hun troon zitten. MenA.nl zet de verschuivingen in de league tables van afgelopen week op een rijtje.
 
Afgelopen week is er geen miljardendeal bijgekomen, dus de league table M&A advisory gesorteerd naar waarde is identiek aan die van week 40. Morgan Stanley, Goldman Sachs en J.P.Morgan staan aan top. ABN AMRO volgt op de vierde plaats. ING staat op plaats tien.
In de league table gesorteerd naar aantal is de top 3 gewijzigd. Deloitte is ING voorbijgestreven op de nummer twee positie. Het ‘big-4’ kantoor heeft vergeleken met vorige week twee deals toegevoegd aan zijn trackrecord. ABN AMRO blijft op één met 22 deals, Deloitte volgt met 19 deals en ING met 17 deals. Deals die al eerder waren aangekondigd maar die nog niet waren doorgegeven aan de redactie van de M&A Database. KPMG staat, net als vorige week, op de vierde plaats met 15 deals. De dealmakers van BoerCroon, die vorige week een doorstart hebben gemaakt, staan ongewijzigd op de achtste plaats.
In de league table van advocatenkantoren gesorteerd naar waarde is de volgorde gelijk gebleven. Allen & Overy blijft op de eerste plaats, gevolgd door Stibbe en Clifford Chance. Wel hebben enkele kantoren hun positie versterkt. De Brauw Blackstone Westbroek, Loyens & Loeff, Houthoff Buruma en NautaDutilh hebben afgelopen week dealwaarde aan hun trackrecord toegevoegd, maar niet genoeg om een plaatsje te stijgen.
In de league table M&A Legal Advisory gesorteerd op aantal hebben twee kantoren goede zaken gedaan. Houthoff Buruma en De Breij Evers Boon hebben een plaatsje gewonnen. Houthoff heeft twee deals toegevoegd – die al eerder dit jaar waren aangekondigd – en gaat Stibbe voorbij. Het kantoor staat nu met 37 deals op de tweede plaats. De Breij heeft ook achterstallig onderhoud gedaan en eerder aangekondigde deals toegevoegd aan de M&A Database. Daarbij heeft het kantoor vorige week een deal van Prime Pitch Asset Management aan haar trackrecord toegevoegd. Het kantoor staat nu op de zevende plaats. Loyens & Loeff versterkt haar nummer één positie met één deal en heeft nu 50 deals dit jaar op haar naam staan.
  
M&A AVISORY WAARDE DEALS

 
M&A ADVISORY AANTAL DEALS

 
M&A LEGAL WAARDE DEALS

 
M&A LEGAL AANTAL DEALS

 
Gerelateerde artikelen