League tables week 26: Dubbelklapper ING, Morgan Stanley, ABN AMRO, Stibbe en Loyens & Loeff blijven #1

ING nadert deze week nummer één ABN AMRO, KPMG versterkt zijn positie en Allen & Overy komt dichter bij Stibbe. De nummers één van de league tables blijven ongewijzigd, maar de concurrentie staat niet stil. De wekelijkse update van de league tables van MenA.nl.
ING adviseert Sanoma bij de overname van Humo en bij de verkoop van Vijver Media. Dankzij de twee deals stoot ING de Franse bank SocGen uit de top 10 van de league table gesorteerd op dealwaarde. In de league table gesorteerd op aantal deals passeert ING nummer twee Deloitte en staat het op 3 deals afstand van nummer één ABN AMRO.
 
KPMG adviseert Bencis Capital Partners bij verkoop SK FireSafety Group. Hiermee versterk de M&A adviseur de vierde plaats en staat het op nog maar één deal afstand van Deloitte.
Van Barclays en Citigroup is bekend geworden dat zij Shell adviseren bij de beursgang van Shell Midstream voor meer dan 500 miljoen euro. Ondanks de grote deal halen zij de top tien naar dealwaarde nog niet. 
Bij de advocatenkantoren is Allen & Overy de enige partij waarvan deze week een deal bekend is gemaakt. Het kantoor adviseert, net als KPMG, Bencis Capital Partners bij de verkoop van SK FireSafety Group. Het kantoor staat nu met 13 deals en een dealwaarde van 12,1 miljard op de tweede plaats in de league tables gesorteerd op waarde en op de zesde plaats gezien het aantal deals. Stibbe en Loyens en Loeff blijven de nummmers één. 
 
M&A ADVISORY WAARDE DEALS
 M&A ADVISORY AANTAL DEALS

LEGAL ADVISORY WAARDE DEALS
LEGAL ADVISORY AANTAL DEALS
 
Gerelateerde artikelen