League tables voor 2015 worden opgemaakt; meld uw deals vóór vrijdag aan

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:25
Business development-afdelingen, opgelet! Het is weer tijd om de league tables van 2015 op te maken. Welke dealmakers staan er in dit noeste jaar bovenaan? Welke kantoren deden de grootste transacties? Zend deze week alle deals van het afgelopen jaar in.

Het moment is aangebroken dat year to date niet meer 2015 maar het prille 2016 betekent. Maar voordat we ons met het huidige jaar gaan bezighouden, blikken we nog een keer terug op het afgelopen jaar. De league tables voor M&A Advisory (financieel advies) en Legal (advocatuur) worden vrijdag aan het einde van de dag uitgedraaid en verwerkt in een artikel.

Een welgemeend advies: voeg niet alleen de deals toe van Q4 maar controleer ook op onze league table-pagina of het hele jaarplaatje van het kantoor klopt. Zo zien we bijvoorbeeld dat in alle vluchtigheid soms per abuis een ‘Legal’-advies onder ‘M&A advisory’ wordt gezet door de invoerder en vice versa. Zonde, want dan cumuleren deze deals niet in de juiste categorie (naar misschien wel die nummer 1-positie).

Lees hier nog een keer de uitleg:

Gerelateerde artikelen