Leadinfo verkocht aan team.blue

Leadinfo, een Rotterdamse SaaS-onderneming gefocust op real time lead generation, is verkocht aan team.blue.

Met deze transactie versterkt team.blue haar positie als digitalisatie-expert voor bedrijven en ondernemers. In de toekomst zal het product van Leadinfo worden uitgerold via het wereldwijde netwerk van team.blue-klanten.

Leadinfo opgericht in 2017 door Han Kleppe, is een Nederlandse scale-up die software aanbiedt om zakelijke website bezoekers te identificeren. De onderneming is marktleider in de Benelux en een belangrijke speler in de DACH-regio. Leadinfo bedient meer dan 3.000 klanten, zoals Creditsafe, Channable, Brother en duizenden andere MKB-bedrijven in Europa. Daarnaast heeft Leadinfo een sterk partnernetwerk van meer dan 1.200 online marketingbureaus en digital agencies. 

Team.blue is een leidende digitalisatie-expert voor bedrijven en ondernemers in Europa. De onderneming heeft meer dan 2,5 miljoen klanten en biedt webhosting, domeinnamen, e-commerce en applicatie-oplossingen aan met meer dan 1.800 werknemers.

PhiDelphi Corporate Finance trad bij deze transactie op als adviseur van Leadinfo. Hiermee onderstreept PhiDelphi haar ervaring als transactie-adviseur in de TMT-sector, en specifiek op het gebied van B2B SaaS-ondernemingen. Recente TMT-transacties zijn de verkoop van New Generation Software Group aan Visma, Antagonist aan One.com en Visionplanner aan Visma.

 

Gerelateerde artikelen