Laurie Kuijpers naar Simmons & Simmons

Laurie Kuijpers Ctreedt per 1 oktober als partner toe tot het Amsterdamse Employment, Incentives & Pensions team van advocatenkantoor Simmons & Simmons. 

Kuijpers heeft als specialisatie pensioenrecht waarbij zij voornamelijk pensioenfondsen, verzekeraars, (grote) ondernemingen en tussenpersonen in spraakmakende pensioenzaken vertegenwoordigt.

Zij houdt zich onder meer bezig met liquidaties en consolidaties van pensioenfondsen, partiële uitkooptrajecten, harmonisatie en wijziging van pensioenregelingen, medezeggenschap, zorgplicht kwesties, de technische aspecten van uitvoeringsovereenkomsten en pensioen bij fusies en overnames. Daarnaast adviseert ze over beloningsregelingen voor onder meer de financiële sector en vertegenwoordigt zij regelmatig haar cliënten in gerechtelijke procedures. Zij publiceert ook regelmatig over arbeids- en pensioenzaken in vakbladen.

Kuijpers heeft de master Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht gevolgd aan de Universiteit van Rotterdam. Daarnaast heeft zij de postacademische leergang Pensioenrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Voordat zij de overstap naar Simmons & Simmons maakte, werkte ze voor Loyens & Loeff in het Employment & Benefits team in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen