Laura Overes, Richard Goemans en Stein van Thiel partner bij De Breij Evers Boon

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:15
Ondernemingsrechtkantoor De Breij Evers Boon is drie nieuwe partners rijker: Laura Overes, Richard Goemans en Stein van Thiel. Overes en Goemans zijn vanaf de start van hun carrière werkzaam in de transactie- en adviespraktijk van het kantoor. Van Thiel werkte lange tijd bij Loyens & Loeff en was nadien partner bij Spigt Litigators. Hij gaat aan de slag in de ondernemingsrechtelijke en commerciële procespraktijk van het kantoor. De Breij Evers Boon bestaat binnenkort tien jaar.
Oprichters Dennis de Breij, Marcel Evers en Joris Boon: “Na jarenlang met duidelijke focus hard aan de opbouw van ons kantoor te hebben gewerkt, zijn wij zeer verheugd dat nu drie nieuwe partners toetreden. Deze stap is het gedroomde gevolg van de ontwikkeling die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Inmiddels zijn binnen ons kantoor 24 advocaten werkzaam. Het past bij onze ambitie om onze praktijk en dienstverlening voortdurend verder te ontwikkelen, en zo te blijven werken aan de bevestiging van onze reputatie als toonaangevende boetiek. Met Laura Overes, Richard Goemans en Stein van Thiel zullen we het onderscheid kunnen blijven maken. Het kantoor bestaat binnenkort tien jaar. Deze uitbreiding is ook in dat verband een mooie mijlpaal.”
 

Laura Overes is gespecialiseerd in corporate en commerciële transacties (M&A, joint ventures, herstructureringen, financieringen en commerciële (samenwerkings)overeenkomsten), met ruime ervaring in private equity en venture capital. Zij adviseert aansprekende ondernemingen, oprichters, management en professionele investeerders. Laura studeerde aan de Universiteiten van Amsterdam en Madrid en is in 2007 gestart als advocaat bij De Breij Evers Boon. In 2014 heeft zij de Grotius specialisatieopleiding "Fusies en Overnames" succesvol voltooid.

Richard Goemans is gespecialiseerd in ondernemingsrechtelijke transacties, met de nadruk op M&A en joint ventures, maar heeft ook ruime ervaring op het gebied van bedrijfsherstructureringen en commerciële overeenkomsten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Daarnaast staat Richard regelmatig ondernemingen, bestuurders en/of aandeelhouders bij in (dreigende) geschillen, conflicten en procedures (zowel bij de civiele rechter als in arbitrage). Richard studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en begon zijn carrière bij De Breij Evers Boon in 2008.

 Stein van Thiel is gespecialiseerd in corporate litigation. Hij adviseert en procedeert in enquêteprocedures en aandeelhoudersgeschillen, over aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen in faillissement, over handelscontracten en treedt op in arbitrages (NAI en ICC). Stein begon zijn carrière in 2003. Hij werkte lange tijd bij Loyens & Loeff en was daarna partner bij Spigt Litigators. Stein studeerde aan de Universiteit Utrecht en aan Queens’ College in Cambridge, Engeland. Hij is lid van de Vereniging Corporate Litigation en de Association Internationale des Jeunes Avocats (AIJA). Daarnaast is Stein docent bij CPO, de Law Firm School en Kluwer Opleidingen en publiceert hij regelmatig.
Gerelateerde artikelen