Lars Bruekers naar Wingman Business Valuation

Wingman heeft zijn waarderings- en -litigation support team recent uitgebreid met Lars Bruekers.

Lars is in april gestart als consultant bij Wingman Business Valuation. Hij volgt momenteel de master Business Valuation aan TIAS Business School in Tilburg en heeft de afgelopen 11 jaar gewerkt bij onder meer Unilever, Bol.com en GSK.

Patrick Wijffelman over Lars: “We zijn blij dat we ons team hebben kunnen versterken met Lars. Hij is gedreven en heeft er erg veel zin in. Wij ook.”

Michiel Nagelhout vult aan: ”We waren al een tijd op zoek om ons team uit te breiden. Na het gesprek met Lars waren we meteen enthousiast en hij gelukkig ook. Het is niet makkelijk om de juiste mensen te vinden”.

Wingman is al ruim 25 jaar actief op het gebied van bedrijfswaarderingen. Begin jaren negentig was Wingman in Nederland één van de initiatiefnemers van de verregaande professionalisering van de dienstverlening bij ondernemingswaardering. En ook daarna is Wingman een van de toonaangevende onafhankelijke Nederlandse waarderingsbureaus gebleven. Wingman waardeert ondernemingen als onafhankelijk adviseur, assisteert aandeelhouders bij waardebepalingen in geschilsituaties, bepaalt de omvang van economische schade, voert purchase price allocations en impairment analyses uit en geeft fairness opinions af.

Gerelateerde artikelen