Laatste kans: onderzoek M&A Awards loopt nog 2 dagen

Op 13 december is het weer zover: de M&A Awards, het jaarlijkse hoogtepunt voor de branche met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en financiers in 18 categorieën. Het onderzoek voorafgaand aan de uitslag is in volle gang: na 4 november begint de telling en een week later is de uitslag bekend.

Circa 200 experts bepalen elk jaar wie er wordt genomineerd en wint: een afspiegeling van alle leading M&A partijen in Nederland. Toonaangevende senior experts met vele jaren ervaring in M&A, corporate finance en private equity. Het proces van nominaties en winnaars staat ook dit jaar onder toezicht van notaris Aart Kolhoff. Alle partijen die mee stemmen staan vermeld in het reglement: zie hier.

De nominaties stromen binnen; de stemming loopt nog tot 3 november. Iedereen die een survey ontvangen heeft, wordt vriendelijk verzocht die stem ook te gebruiken. M&A Community Managers Wilem van Oosten en Michiel Rohlof doen er ondertussen alles aan om de respons op het onderzoek zo hoog mogelijk te krijgen, zodat de uitslag een correct beeld geeft van een jaar M&A.

De voorbereidingen zijn intussen in volle gang: de 2012 M&A Awards worden spectaculairder dan ooit. Er zijn nog slechts een paar tafels. Steffie Bosman, event Manager bij Alex van Groningen, zei daar eerder dit over. 

 

Gerelateerde artikelen