La Place trekt in bij Hudson’s Bay

In alle warenhuizen die Hudson's Bay de komende jaren opent in Nederland, met uitzondering van de vestiging in Amsterdam, komt een restaurant van La Place.

Dat maakte de twee bedrijven maandag bekend. 

Ook kondigde Hudson's Bay de komst aan van een distributiecentrum in Mijdrecht.

Hudson's Bay opent in het derde kwartaal van dit jaar zijn eerste warenhuizen in ons land. De Canadese retailer betrekt daarbij in de meeste gevallen panden die leeg zijn komen te staan door het faillissement van branchegenoot V&D, het vroegere moederbedrijf van La Place.

Na de ondergang van V&D maakte La Place een doorstart onder de vleugels van supermarktconcern Jumbo. De warenhuisketen zelf bleek niet meer te redden. Hudson's Bay wil in het gat springen dat daardoor in het Nederlandse winkellandschap is ontstaan.

Jacco van der Steen, Directeur Marketing en Inkoop Hudson’s Bay Nederland:
"Hudson's Bay in Nederland staat voor het warenhuis van de toekomst. Uniek en verrassend, aangepast op de Nederlandse markt. Met La Place zullen wij de winkelbeleving verhogen tot meer dan een winkelbestemming, waarbij we onze gasten iedere dag natuurlijk, huisgemaakt en heerlijk eten bieden.”

Bart van den Nieuwenhof, Managing Director bij La Place:
“We zijn erg blij dat we, samen met onze nieuwe partner Hudson’s Bay, weer terug kunnen keren naar bekend terrein; de vele binnensteden van Nederland. Onze trouwe gasten hebben ons op enkele plaatsen moeten missen, maar zullen ons hopelijk snel weer vinden. Het openen van deze nieuwe restaurants onderstreept de groei die we voor ogen hebben in Nederland. Met onze vernieuwde restaurants, voorzien van nieuwe wereldkeukens, nieuw ontwikkeld assortiment en een verbeterd zitgedeelte, zijn we sterker dan ooit tevoren.

(ANP)
 

Gerelateerde artikelen