Voor kwalitatief goede transacties bij banken blijft Oaklins-partner Bas Stoetzer voldoende appetite zien

De eindsprint naar de M&A Awards 2016 is ingezet. Daarom licht de M&A-redactie de dealmakers uit die een grote kans maken om tot beste gekozen te worden in hun specialisme. Vandaag is dat Bas Stoetzer van Oaklins Nederland, genomineerd voor Best Debt Advisor Award 2016.

Het Debt Advisory team van Oaklins Nederland staat onder leiding van Bas Stoetzer. Dit jaar is het team betrokken geweest bij het aantrekken van (overname) financieringen voor onder andere Smartwares Home Improvement, Levi9 en Adomex. Daarnaast heeft het team enkele management teams en ondernemingsraden in grotere (private-equity)transacties ondersteund, waaronder Hunkemöller, Conclusion, Banketgroep, Roompot en Vodafone NL/Ziggo.

"Ook in 2016 hebben we een toenemende behoefte gezien aan alternatieve financieringsinstrumenten. In dit segment zien we ook duidelijk meer aanbieders toetreden. Deze trend zal zich in 2017 blijven voortzetten. In het middensegment zien we volumes goed doorlopen, en kan voor de juiste deal nog steeds een zeer competitief financieringsproces gelopen worden. Voor kwalitatief goede transacties bij de banken is nog steeds meer dan voldoende appetite", aldus Stoetzer, kandidaat voor de Best Debt Advisor Award 2016

Bent u benieuwd naar de andere genomineerden in de categorie Best Debt Advisor Award 2016? Die vindt u hier.
  


Gaat u binnenkort ook een overname doen of private equity aantrekken?
Vergroot uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in 2 tips: 

1. Vind alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (220 pagina’s) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en nanciers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

2. Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Database & League tables, M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Gratis naar M&A Awards-galafeest? Word vóór 15 december lid via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen