Kristien Janssen nieuwe Managing Partner Odgers Berndtson Nederland

Kristien Janssen volgt Ed van der Sande op bij het bureau in Executive Search en Leadership Services.

Odgers Berndtson Nederland is trots te mogen aankondigen dat Kristien Janssen vanaf 1 september 2023 Managing Partner wordt. Janssen, sinds 2019 partner bij Odgers Berndtson, volgt daarmee Ed van der Sande op, die na zes jaar zich fulltime gaat richten op de verdere ontwikkeling van de Leadership Services Practice.

Janssen blijft in haar rol als Managing Partner leidinggeven aan de Industry Practice, waarbij ze topmanagement begeleidt bij transities binnen o.a. de maakindustrie, transport en logistiek-, en bouw- en energiesector.

Voordat zij bij Odgers Berndtson kwam, heeft zij verschillende managementfuncties vervuld op het gebied van sales en operations bij Randstad en Selecta. In 2016 won ze de Commercieel Directeur van het Jaar Award van de Sales Management Association.

“Kristien heeft de afgelopen vier jaar een speciale bijdrage geleverd aan de transformatie die wij als organisatie ondergaan”, zegt de voormalige Managing Partner Ed van der Sande. “Haar eindeloze energie en betrokkenheid bij ons en bij haar klanten en kandidaten is aanstekelijk en werkt inspirerend. Ze helpt ons om Executive Search opnieuw uit te vinden – ze verlegt grenzen en maakt verschil.”

Kristien Janssen: “Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe rol op te pakken, waarbij ik naast het intensief samenwerken met onze klanten ook een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie en de medewerkers. We blijven investeren in de groei van onze organisatie waardoor we steeds opnieuw in staat zijn persoonlijke en organisatorische impact te realiseren. Ik voel me enorm gesteund door het team dat verder kijkt dan de opdracht – door samenwerking, een holistische en persoonlijke aanpak en innovatie.”

Gerelateerde artikelen