KPMG legt dealmaker Jorg Quapp vast

Per 1 februari 2017 is Jorg Quapp aan de slag gegaan bij het M&A-team van KPMG. Quapp komt over van Propertize, een asset manager gespecialiseerd in leningen en vastgoed, waar hij de afgelopen vier jaar hoofd strategie & special projects was. 

De afgelopen twaalf jaar heeft Jorg Quapp ruime ervaring opgedaan op het gebied van M&A, restructuring en strategie-ontwikkeling. "Ik heb gewerkt als principaal en als adviseur. Financiële instellingen en vastgoed zijn terreinen waarin ik me de laatste zes jaar vooral heb beziggehouden. Daarvoor heb ik ook in andere sectoren gewerkt, waaronder energie, afval en media. In mijn vorige rol bij Propertize heb ik onder meer als projectleider inhoud gegeven aan de privatisering van de onderneming", vertelt de KPMG-aanwinst. Quapp begon in 2004 zijn loopbaan als M&A-adviseur bij Kempen & Co en stapte drie jaar later over naar NIBC.

"Bij KPMG heb ik me aangesloten bij het M&A-team waar ik hoop bij te kunnen dragen aan een verdere versterking van onze marktpositie in Nederland met een brede sectorfocus", aldus de nieuwbakken KPMG-dealmaker.  

Gerelateerde artikelen