KPMG adviseur Gino Soeriowardojo naar Squarefield

M&A adviseur Gino Soeriowardojo is overgestapt van KPMG naar M&A adviesbedrijf Squarefield. Squarefield was recent betrokken bij de overname van Heiploeg door Van der Plas & Parlevliet.
"Ik ben overgestapt omdat ik sterk geloof in een veranderende markt, sectorfocus steeds belangrijker wordt en uiteindelijk winnend gaat zijn", zegt Soeriowardojo. "Squarefield heeft dit de afgelopen jaren bewezen met als inzet de lange-termijn relatie met klanten. Een mooi voorbeeld is Squarefield’s meest recente succes –  de Heiploeg/Parlevliet deal. Daarnaast sprak de persoonlijke benadering me erg aan. We werken hier met een zeer gedreven, ondernemend en kwalitatief hoogwaardig team. De sfeer is goed en dat motiverend"
 
De dealmaker ziet in zijn overstap een mooie kans om veel te leren. "Bij Squarefield zal ik met name een ondersteuning in de breedte worden. Het doel is mijn executie ervaringen verder door te ontwikkelen met een zekere toename van verantwoordelijkheid. Daarnaast zal ik me, gezien mijn half Duitse achtergrond, richten op de Duitse markt."
 
Soeriowardojo heeft twee jaar in London te hebben gewerkt bij de zakenbank Credit Suisse en is begin 2012 overgestapt naar KPMG. Daar maakte hij deel uit van het M&A – Industrial Markets team.
 
 
Gerelateerde artikelen