Kortingsplatform Social Deal lijft een volgende concurrent in

Wow! Social Deal neemt Limburgse concurrent WowDeal over.

Het Limburgse WowDeal mag zich na DynAmaze, Het Laatste Tafeltje, Dagpas en De Leukste Deal voegen in het rijtje van recente overnames door Social Deal.

Na het sluiten van de deal gaat WowDeal per direct verder onder de naam Social Deal. De loyale klantenkring krijgt hiermee toegang tot het grootse (inter)nationale aanbod van Social Deal; van heerlijke dinerdeals tot korting op uitjes, overnachtingen en relaxatie bij wellnessresorts. Een gunstige overeenkomst voor zowel het platform als prijsbewuste consumenten.

De overname van WowDeal en de eerdere overnames sluiten perfect aan bij de steeds terugkerende drang naar groei van oprichters en eigenaren Bart Oosterholt en Rens van den Berg. “We zijn heel erg hongerig naar expansie, maar wel op een gezonde manier. We willen met Social Deal gestaag groeien, gesteund door een superleuk team en met tevreden partners”, stelt Van den Berg.

De overnamedeal met WowDeal past bovendien bij de hyperlokale focus van beide heren, die in 2011 met Social Deal een start maakten in Maastricht en later Parkstad. Het inlijven van WowDeal vormt zo een bijzondere stap terug naar de roots van het bedrijf.

Het huidige klantenbestand van WowDeal krijgt naast Social Deal’s actuele dealaanbod in Limburg toegang tot het diverse aanbod in heel Nederland en zelfs over de landsgrenzen in Duitsland en België. Ook profiteren ze van de hoogst mogelijke service van Social Deal, met een klantenservice die zeven dagen per week bereikbaar is, zelfs tot in de late uurtjes.

Zowel WowDeal als Social Deal opereren vanuit een filosofie waarbij voordelig genieten voor consumenten centraal staat. “Ontdek, beleef, geniet” luidt het motto van WowDeal; Oosterholt en Van Den Berg richten zich op “Iedere dag genieten”. Met dat genieten zit het wel goed; dankzij duizenden aangesloten partners en miljoenen tevreden klanten weet Social Deal dagelijks een breed aanbod aan deals aan te bieden, waaronder kortingsacties bij restaurants, hotels, wellnessaanbieders en meer.

 

Gerelateerde artikelen