Koen Schrama versterkt CorporateWise

M&A specialist Koen Schrama heeft zich onlangs aangesloten bij corporate advieskantoor CorporateWise.

Schrama, voorheen advocaat bij Allen & Overy, is per mei 2019 gestart bij CorporateWise. Hij heeft 8 jaar ervaring op het gebied van fusies en overnames, private equity en venture capital. De laatste twee jaar heeft Schrama in Dublin gewoond, waar hij zijn werk als legal M&A-consultant combineerde met het opzetten van een online health & fitness platform.

CorporateWise is een corporate advieskantoor gevestigd in Amsterdam. Bij CorporateWise werken ervaren specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, met een focus op M&A transacties. Naast het opstellen en uitonderhandelen van juridische documentatie, bieden zij ondersteuning bij het verkoopklaar maken van bedrijven. CorporateWise vierde onlangs haar 5-jarig bestaan.

Valerie Staal, founder van CorporateWise, over de komst van Schrama: “Koen is een oplossingsgerichte jurist die complexe transacties op efficiënte en pragmatische wijze kan begeleiden. Deze vaardigheiden zijn essentieel voor onze dienstverlening. Daarnaast is hij door zijn recente ervaring als ondernemer uitstekend in staat om zijn juridisch advies af te stemmen op de commerciële belangen van zijn cliënten.”

Schrama over zijn overstap: “CorporateWise heeft zich in de afgelopen 5 jaar bewezen als een waardevolle adviseur bij complexe verkoopprocessen. Daarnaast sluit mijn ervaring in Dublin en daarvoor bij Allen & Overy goed aan op de legal consultancy werkzaamheden van CorporateWise. Ik zie het als een prachtige uitdaging om samen de praktijk verder uit te bouwen.”

Gerelateerde artikelen