Klussenplatform Solvari sprokkelt er alweer een bedrijfje bij

De markt voor verduurzaming is in de Benelux goed voor twintig miljard euro.

Solvari, een online platform voor verbouw- en verduurzamingsklussen, neemt Offerte.nl over. Het is voor Solvari de zesde overname in drie jaar tijd. Dankzij de deal verwacht het bedrijf dit jaar door te groeien naar een omzet van veertig miljoen euro. Financiële details van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Offerte.nl koppelt aanvragen van consumenten aan lokale en regionale bedrijven. Sinds 2021 is het bedrijf ook actief in België en vorig jaar kwam de Scandinavische regio erbij als afzetgebied. Het klussenplatform denkt de wind in de zeilen te hebben dankzij de verduurzaming. In 2024 wordt de omvang van de residentiële verduurzamingsmarkt in de Benelux geschat op twintig miljard euro.

De nieuwe combinatie van Solvari en Offerte.nl brengt consumenten in contact met een passende vakspecialist uit een netwerk van meer dan 5000 bedrijven in Nederland en België. Jaarlijks koppelt het platform ruim 500.000 aanvragers aan geïnteresseerde bedrijven.

Sinds zes jaar is Solvari eigendom van Voltex Capital Partners. Sindsdien heeft het platform meerder overnames gerealiseerd. In 2022 werden Buldit, Offrea, Casius en Twizzi overgenomen.

 

Gerelateerde artikelen