Kirkman Company, YSE en Dialogue samen

Full-service dienstverlener richt zich op ESG-vraagstukken.

Adviesbureaus Kirkman Company, YSE en Dialogue gaan samen verder onder de naam Kyden. Investeerder FIELDS Group, met vestigingen in Amsterdam en München, is toegetreden als aandeelhouder.

Het is de ambitie van Kyden om als ESG-specialist een prominente positie op de Europese markt te veroveren. 

Kirkman Company, YSE en Dialogue zijn gevestigde namen binnen hun specifieke vakgebieden en expertises. Organisatieadviesbureau Kirkman Company zorgt al 23 jaar voor succesvolle transformaties van organisaties om zo hun doelstellingen in harmonie met de mens, de samenleving en de natuur te realiseren. YSE helpt organisaties met veranderen, vernieuwen en versnellen door de interim-inzet van young professionals via werving, selectie, training en coaching. Dialogue is een advies- en opleidingsbureau gespecialiseerd in training, mediation, coaching en intervisie. Het is haar missie om duurzame organisaties te ontwikkelen door mensen en teams in de organisaties te versterken en om dialoog de norm in de samenleving te laten zijn. 

De drie organisaties werken al langere tijd nauw samen. Het bundelen van de krachten in Kyden is hiermee een logische vervolgstap, waarmee een unieke full-service ESG-dienstverlener ontstaat. Kyden biedt diensten aan binnen de volgende drie domeinen: consultancy & transformatie, educatie & talent en technologie & data. Het executive team wordt gevormd door Harry de Haas (Dialogue), Stefanie van de Griendt (YSE), Roy Klaassen (Kirkman Company) en Joris van Gils (FIELDS). De non-executives worden Monique van de Griendt (eigenaar Dialogue), Erik van der Meulen en Han Hendriks (mede-eigenaren Kirkman Company en YSE). 

De merken Kirkman Company, YSE (inclusief de labels SKLLS en Connectors) en Dialogue blijven voorlopig naast Kyden bestaan. Op termijn gaan deze merken op in de nieuwe onderneming.
 

Gerelateerde artikelen