Kijk de Britse verkiezingen tijdens de M&A Awards

Politieke junkies, brexitwatchers en Cityhoppers hoeven niets te missen van de Britse verkiezingen tijdens de M&A Awards.

Er zijn fusies, overnames, buy-ins en spin-offs – maar wat de Britten aan het doen zijn met Brexit is zelfs voor de meest geharde M&A professional van een ongekende orde. Een vijandelijke spin-off die per ongeluk plaatsvindt, waarvan de onderhandelingen zonder helder doel en zonder deadline plaatsvinden? Bizar! 

Ook is het voor elke zakenbankier of internationaal opererende adviseur onmogelijk om om Londen heen te werken: vliegveld London City is voor Nederlandse M&A'ers zeker geen onbekend terrein. Dat nu juist het zenuwcentrum van de mondiale financiële wereld zijn eigen koers moet gaan varen buiten de EU is een complete game changer. Deel van de complexe Brexitpuzzel zijn de aankomende verkiezingen, waarin Labourleider en bepaald geen kapitaalvriend Jeremy Corbyn het opneemt tegen de Brexiteers-in-krijtstreep van Boris Johnson – ook Nederlandse dealmakers zullen gevolgen van de uitslag ondervinden. 

Nieuwsgierigheid naar de Britse verkiezingen is dus meer dan begrijpelijk, maar thuis op de bank de verkiezingen volgen tijdens de M&A Awards is ook weer zo sip: daarom is er op de M&A Awards, in de lounge van de Beurs van Berlage, dit jaar de gelegenheid om live de Britse verkiezingen op een groot scherm te volgen. Uiteraard onder het genot van een pint! Rond 11 uur sluiten de stembussen in het VK en in de uren daarna zullen de eerste exit polls en uitslagen binnenstromen. 

Gerelateerde artikelen