Kevin Driesen terug naar Corporate Finance International

Kevin Driesen is na ruim 5 jaar terug bij Corporate Finance International (voorheen MBCF).

Kevin begon zijn carrière bij MBCF, nadat hij in Rotterdam en San Francisco zijn studie bedrijfskunde had afgerond. Na 6,5 jaar bij MBCF te hebben gewerkt, maakte Kevin de overstap naar Volkswagen Pon Financial Services, om vervolgens in 2016 aan de slag te gaan bij KPMG Corporate Finance.

Bij de joint venture dochter van Volkswagen AG en Pon Holdings was Kevin verantwoordelijk voor alle Nederlandse leaseacquisities en stond hij aan de wieg van de ontwikkeling van het private lease succes. Na vier jaar corporate M&A en business development keerde Kevin weer terug naar het M&A advies vak en was hij voor KPMG als Associate Director onder andere betrokken bij de acquisitie van Vanderlande Industries door Toyota Industries Corporation, de verkoop van NPM’s portfoliobedrijf Abird aan Boels Rental en de acquisitie van het Spaanse Forge Irizar door Van Beest Group.

Binnen Corporate Finance International (CFI) gaat Kevin als Director het internationale industrieteam versterken en verder uitbouwen.

Gerelateerde artikelen