Kevin Driesen naar KPMG Deal Advisory

Kevin Driesen heeft onlangs de overstap gemaakt van Volkswagen naar KPMG. Bij het Big Four kantoor versterkt Driesen de M&A Corporate Finance groep, dat onderdeel is van Deal Advisory.

Driesen begon zijn carrière, na een studie bedrijfskunde in Rotterdam en San Francisco, bij corporate finance boutique MBCF, waar hij 6,5 jaar transacties heeft begeleid in voornamelijk de sectoren IT en business services. 

In 2013 ging hij aan de slag bij Volkswagen om daar de acquisitiestrategie van de Financial Services divisie verder vorm te geven. Bij Volkswagen heeft hij onder meer zeven overnames begeleid en geïntegreerd in de organisatie en de private lease afdeling verder vorm gegeven. 

“Ondanks dat ik de afgelopen jaren met veel plezier, toewijding en enthousiasme voor Volkswagen heb gewerkt, miste ik de hectiek, dynamiek en energie die bij overnames komt kijken,” licht Driesen toe. “Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om terug te keren naar mijn vertrouwde M&A omgeving.”

Wel wil Driesen zijn ervaring in de automotive sector gaan inzetten bij KPMG. “De technologische ontwikkelingen in combinatie met de verdere urbanisatie en de veranderende mobiliteitswens zorgen ervoor dat de automotive sector aan de vooravond staat van een grote opschudding,” aldus de dealmaker.

“Nieuwe businessmodellen zullen zich verder gaan bewijzen en de rol van de traditionele dealer, leasemaatschappij maar ook verzekeraar zullen drastisch gaan veranderen. Samen met KPMG wil ik in die sector een prominente rol gaan vervullen en de adviseur zijn voor M&A trajecten.”

Gerelateerde artikelen