Kerst bij de M&A Community: Word lid & krijg iPad Mini cadeau

Het is kerst bij de M&A Community. Word vandaag nog lid van de M&A Community en krijg een iPad Mini cadeau. December is traditioneel de drukste maand voor de dealmaker. Geen tijd voor het kerstdiner, laat staan voor cadeaushoppen. De M&A Community heeft de kerstcadeaus al voor u klaar liggen. Word vandaag nog lid van de M&A Community en leg een gloednieuwe iPad mini onder de kerstboom.
De mooiste deals worden gesloten met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community kansen op kennis, netwerk en carrière tijdens M&A Forums, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in de Who = Who in M&A en Private Equity en in M&A Magazine. 
Leden van de M&A Community hebben toegang tot acht M&A Forums, het Private Equity Summit en het Corporate Growth Summit. Leden ontvangen het M&A Magazine en een professioneel profiel wordt gepubliceerd in de Who = Who in M&A en Private Equity. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables. Word dus lid. De investering bedraagt slechts 495 euro Ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.
IPad Mini cadeau met Kerst in huis?
Meld u aan als lid van de M&A Community vóór maandag 23 december en ontvang de iPad Mini al op dinsdag 24 december. Wij nemen direct contact op om uw adres voor ontvangst te noteren.

Meld u direct aan voor een lidmaatschap. 
  • De actie loopt tot 31-12-2013.
  • De actie is niet van toepassing op nieuwe leden die bij een partnerbedrijf werken. Bekijk hier de partners van de M&A Community
  • De actie is niet van toepassing op bestaande leden van de M&A Community
Gerelateerde artikelen