Kennedy Van der Laan benoemt Joost Linnemann tot CEO

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan (KVdL) heeft Joost Linnemann benoemd tot Chief Executive Officer. Met de benoeming van Linnemann - partner sinds 2000 - kiest het kantoor voor een nieuw besturingsmodel, waarbij consistentie, slagvaardigheid en flexibiliteit centraal staan.

Joost Linnemann is sinds 1993 verbonden aan Kennedy Van der Laan. De afgelopen zes jaar gaf hij als partner leiding aan de sectie IT-recht. Linnemann was van 2007 tot 2012 Managing Partner van het kantoor. De partners van Kennedy Van der Laan geloven sterk dat het kantoor baat heeft bij een CEO die de advocatuur van binnenuit kent. Linnemann kent na 25 jaar bij Kennedy van der Laan het vak en de klant door en door.  

De nieuwe Kennedy-CEO wordt eindverantwoordelijk voor beslissingen op strategisch niveau. Linnemann: “Het begint natuurlijk met een helder doel en concrete plannen. De crux zit hem echter in het daadwerkelijk uitvoeren van de plannen, daar zijn we altijd al goed en zelfs vrij uniek in geweest. We willen dat onze cliënten – en onze mensen – voortdurend ervaren hoezeer de waarden en manier van werken van ons kantoor het verschil maken." 

Over Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands kantoor met 100 advocaten. Sinds 1992 bedienen de medewerkers van het kantoor toonaangevende marktleiders, met specialistische juridische kennis op onder meer het gebied van IT, IE, privacy en verzekeringsrecht. Vanuit de kantoren in Amsterdam en Eindhoven wordt wereldwijd gewerkt voor een breed scala aan cliënten, van startup tot multinational. 

Gerelateerde artikelen