Karmijn neemt belang in NDW

Karmijn Kapitaal heeft een minderheidsbelang verworven in het productiebedrijf NDW.

Het familiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van transportrollen voor interne transportsystemen, haalt het fonds in huis om met de toenemende vraag in de markt mee te kunnen groeien. Met de investering zal NDW inzetten op het versnellen van autonome groei door het uitbreiden van het productportfolio en versterken van de organisatie.

NDW levert (gemotoriseerde) transportrollen inclusief controllers waarmee klanten, actief in onder andere de e-commerce, food en pharma sector, volledig grip hebben op hun intra-logistieke oplossingen. Daarnaast ontwikkelt NDW verschillende modules en software, waardoor een volledige oplossing voor het ontwerpen en realiseren van de intra-logistieke oplossing mogelijk wordt gemaakt. De vraag naar innovatieve en betrouwbare intra-logistieke oplossingen neemt toe. Met de hulp van investeringsfonds Karmijn Kapitaal wil het productiebedrijf deze vraag beantwoorden en groei versnellen.

NDW, opgericht door Frank Noorman van der Dussen, heeft in de afgelopen jaren onder leiding van operationeel directeur en dochter Nicole Noorman van der Dussen en commercieel directeur Patrick Sprangers een sterke groei doorgemaakt, waarbij langlopende relaties verder zijn uitgebouwd en een internationaal dealernetwerk is opgezet. Zoon Ted Noorman van der Dussen heeft afgelopen jaren vanuit financieel oogpunt het bedrijf geleid en heeft besloten om een nieuwe weg in te slaan.

Gerelateerde artikelen