Kapitaalinjectie voor platform woningbeleggingen Dwello

600.000 euro opgehaald bij diverse angel investors en family offices.

Dwello, een digitaal platform voor het kopen en verkopen van woningbeleggingen in Nederland, heeft 600.000 euro financiering opgehaald. Hiermee zet de startup in op verdere groei en daarmee meer transparantie en efficiëntie in de markt, waardoor beleggers sneller een geschikte investering vinden.

Dwello is opgericht door ondernemers Martijn Dijkstra en Daniel Vinig met de missie om de ondoorzichtige markt van woningbeleggen open te breken. Hiervoor werd een nieuw platform ontwikkeld met het oog op transparantie en efficiëntie dat afgelopen zomer live ging. Door het beleggingsproces volledig te digitaliseren wordt het proces van analyse tot closing sterk versimpeld. Zowel kopers als verkopers krijgen toegang tot een landelijk netwerk waarmee de kans op succes wordt vergroot. 

Sinds de livegang van het platform in de zomer van 2022 wist Dwello al 3.000 geregistreerde gebruikers aan zich te binden en zijn er op het platform al meer dan 100 units aangeboden. Het doel is om deze getallen in 2023 te laten stijgen en vervolgens in te zetten op internationale expansie. Om dit te realiseren werd 600.000 euro opgehaald bij diverse angel investors en family offices. De financiering zal daarnaast worden ingezet voor continue optimalisatie van de software en de ontwikkeling van nieuwe functies.
 

Gerelateerde artikelen