Kalisvaart en van Hövell naar Greenberg Traurig Amsterdam

Advocaat Jelmer Kalisvaart van Loyens & Loeff en kandidaat-notaris Alexander van Hövell van Allen & Overy zijn per 1 april 2021 overgestapt naar de Amsterdamse vestiging van advocatenkantoor GT.

De komst van Kalisvaart en Van Hövell onderstreept de ambitie van GT om haar corporate en real estate praktijk, inclusief M&A, Capital Markets, Finance, Restructuring, en Tax, verder te versterken. 

Kalisvaart (links op de foto) is gespecialiseerd in Capital Markets, waaronder beursintroducties, secondaries, claim emissies en openbare biedingen. Hij adviseert beursgenoteerde bedrijven, multinationals en private equity huizen bij tal van nationale en grensoverschrijdende transacties. 

Van Hövell richt zijn praktijk op het vastgoed- en ondernemingsrecht. Hij adviseert over commerciële vastgoedtransacties en vastgoedontwikkeling. Daarnaast is hij veelvuldig betrokken bij overnames van vastgoedondernemingen, projecten op het gebied van energietransitie, herstructureringen en alle notariële aspecten van vastgoed- en financieringstransacties. 

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.200 advocaten, fiscalisten en notarissen en 40 kantoren wereldwijd.

Gerelateerde artikelen