Justus Fortuyn benoemd tot partner bij Rutgers & Posch

Laatst gewijzigd: 10 januari 2024 12:28
Het Amsterdamse advocatenkantoor Rutgers & Posch versterkt haar M&A praktijk.

Justus Fortuyn (35) is benoemd tot partner bij Rutgers & Posch per 1 januari 2024. Hij werkt sinds 2018 bij de afdeling Corporate/M&A. Fortuyn is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en adviseert corporate, private equity en venture capital cliënten op een breed scala aan transacties, waaronder private M&A en investeringsrondes.

Tijmen Noordoven, Managing Partner van Rutgers & Posch: “Wij zijn erg verheugd met deze aanstelling, waarmee het kantoor zijn M&A praktijk verder verstevigt. Justus levert al jaren een belangrijke bijdrage aan ons kantoor. Het maakt ons natuurlijk extra trots dat er nu twee jonge advocaten uit ‘eigen kweek’ doorgroeien tot partner (het kantoor benoemde ook Vasco Hoving tot partner Finance, red.). Vasco en Justus hebben het Rutgers & Posch DNA.”

Justus Fortuyn: “Als partner wil ik mij richten op de verdere uitbreiding van onze M&A praktijk, met een focus op private equity en venture capital. Er zit op dit moment veel geld in de markt en de inflatie lijkt onder controle. Daardoor verwacht ik in de komende jaren een toename van (mid-market) M&A deals. Rutgers & Posch heeft als full-service kantoor een unieke en sterke positie binnen de M&A markt en ik ben blij en trots om in de komende jaren als partner mijn steentje bij te mogen dragen aan het verdere succes van kantoor.”

 

Gerelateerde artikelen