Jorg van der Heijden naar Holland Capital

De onafhankelijke participatiemaatschappij Holland Capital heeft Jorg van der Heijden benoemd als partner.

Om de groei van investeerder Holland Capital te ondersteunen is Jorg van der Heijden als partner benoemd binnen het Venture & Growth team. Vanuit zijn rol gaat bij hij technologie en healthcare ondernemingen helpen met hun groei.

Van der Heijden begon zijn carrière als M&A-adviseur bij ING. Daarna werkte hij bij Philips Lighting in verschillende marketingrollen. In de jaren daarna heeft hij zich in diverse rollen en adviesfuncties gespecialiseerd in het bouwen van schaalbare commerciële organisaties in de B2B SaaS markt bij o.a. ZorgDomein, Impraise, ScaleUpNation en Pay.

Holland Capital is sinds 1981 actief op de private equity markt in Nederland en sinds kort ook in Duitsland. De investeerder heeft in deze periode ruim 150 investeringen gerealiseerd. Holland Capital focust zich specifiek op de sectoren healthcare en technology en streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met managementteams van de bedrijven waar zij in investeert, met het gezamenlijke doel om groei te realiseren. 

Gerelateerde artikelen