Joost Polman benoemd tot partner bij Baker McKenzie

Baker McKenzie benoemt Joost Polman tot partner van haar Private Equity praktijk.

Internationaal advocatenkantoor Baker McKenzie benoemt Joost Polman per 1 juli 2024 tot partner binnen haar Private Equity praktijk. Binnen een wereldwijd opererend team van specialisten zal Polman voorzien in de groeiende behoefte van cliënten aan advies bij complexe nationale en internationale transacties. De benoeming van Polman is in lijn met de groei die de transactiepraktijk van Baker McKenzie de afgelopen jaren doormaakt. Polman is sinds 2015 werkzaam bij het kantoor.

Polman: “Ik heb veel zin in mijn nieuwe rol als partner. De vooruitzichten voor de overnamemarkt en de rol van financiële sponsors daarbinnen zijn hoopgevend en ik kijk uit naar het verder uitbouwen van het succes van onze praktijkgroep. In een dynamische markt, onder druk van toenemende regulering en geopolitieke spanningen, is het enorm motiverend om cliënten vanuit alle mogelijke disciplines en over de hele wereld bij te staan. Tenslotte zie ik mijn benoeming als een erkenning voor de geweldige inzet en prestaties die ons team in Amsterdam de afgelopen jaren heeft geleverd. Ik ben er trots op daar onderdeel van te zijn.”

“Voor de Nederlandse én internationale praktijk zijn we enorm blij met Joost Polman als nieuwe partner”, zegt Mohammed Almarini, hoofd van de Amsterdamse Corporate M&A praktijk. “Het is goed om te zien dat home grown talenten zich bij ons thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en hun ambities waar kunnen maken. Zijn toewijding is essentieel geweest voor het succes van onze Private Equity praktijk. Ik kijk ernaar uit om samen met hem en de rest van ons fantastische team verder te bouwen aan een mooie toekomst, waarin we nog beter in staat zijn cliënten te bedienen bij strategische en complexe transacties over de hele wereld.”

Naast de benoeming van Polman benoemt Baker McKenzie nog 65 andere internationale advocaten tot partners.

 

 

 

Gerelateerde artikelen