Jones Day benoemt nieuwe partner en counsel in Amsterdam

Internationaal advocatenkantoor Jones Day heeft per 1 januari 2023 Menno Geusens tot Partner en Maarten de Boorder tot Counsel benoemd, beide binnen de praktijkgroep M&A.

Deze benoemingen onderstrepen de groeiambities van het Nederlandse kantoor van Jones Day, dat dit jaar zijn 10 jarig jubileum viert.

Menno Geusens is één van de 45 medewerkers wereldwijd die is toegetreden tot de partnership per 1 januari 2023. Menno Geusens is werkzaam als kandidaat-notaris en maakt onderdeel uit van de praktijkgroep M&A. Hij vertegenwoordigt (private en publieke) ondernemingen en private equity firma’s en zijn werkzaamheden zijn gefocust op grensoverschrijdende transacties, inclusief fusies & overnames, joint ventures, corporate herstructureringen en investeringsfondsstructureringen. 

Daarnaast is Geusens lid van de wereldwijde LGBTQ+ Affinity Group van Jones Day en was hij één van de oprichters – en nog steeds lid van de Raad van Advies van – FORWARD, het eerste Legal LGBT Network in Nederland, en is hij ook regelmatig betrokken bij de verschillende pro bono activiteiten en projecten van Jones Day.

Maarten de Boorder is werkzaam als advocaat en concentreert zich in zijn praktijk op het ondernemingsrecht. Hij heeft een brede praktijk in het adviseren over zowel Nederlandse als grensoverschrijdende transacties, vaak met een technologische invalshoek. Zijn voornaamste specialisatie is het vertegenwoordigen van private equity firma’s en andere financiële investeerders bij het aangaan van investeringen en exits. Daarnaast adviseert hij cliënten over het opzetten van joint ventures, governance aangelegenheden, complexe aandeelhoudersgeschillen en geschillen met betrekking tot garantie claims, bestuurdersaansprakelijkheid en procedures bij de Ondernemingskamer.

Yvan Desmedt, Partner-in-Charge van Jones Day in Amsterdam: “De benoemingen van Menno en Maarten, die beide vanaf het eerste jaar van de opening van ons Nederlandse kantoor verbonden zijn aan Jones Day, reflecteert de voortdurende toewijding van ons kantoor aan het ontwikkelen en bevorderen van eigen talent. Dit is een prachtige start van ons jubileumjaar en we kijken dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.”

Gerelateerde artikelen