Jones Day Amsterdam haalt Lodewijk Berger binnen

Lodewijk (Lou) Berger treedt toe als partner bij het Amsterdamse kantoor van Jones Day. Berger komt van Loyens & Loeff en richt zich voornamelijk op de internationale fiscale advisering van multinationals, banken en private equity fondsen.

Berger is sinds 1997 actief en werkte onder andere in New York, Londen en Luxemburg. “De komst van Lodewijk markeert wederom een belangrijke stap vooruit in de groei van ons kantoor in Amsterdam sinds we officieel zijn geopend in februari van dit jaar”, zegt Luc Houben, Partner-in-Charge van Jones Day Amsterdam. “Het moderne en competitieve Nederlandse belastingstelsel is aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders en het is daarom belangrijk om onze cliënten deze expertise te kunnen aanbieden. De ervaring van Lodewijk in dit domein is precies wat we nodig hebben in ons nieuwe Amsterdamse kantoor.”

“Ik verheug me erop aan te sluiten bij de fiscale praktijk van Jones Day. Het internationale fiscale landschap wordt geconfronteerd met grote veranderingen en toegenomen complexiteit en ik kijk ernaar uit om cliënten bij te staan in deze evolutie", aldus Berger. "

De komst van Berger volgt kort op de verhuizing van Jones Day in april naar hun nieuwe kantoorruimte op het Museumplein in Amsterdam. Eerder traden Marc Rijkaart van Capellen en Marcel van de Vorst toe. Ferdinand Mason zei eerder te willen groeien naar een prominente positie in de Nederlandse markt.

Gerelateerde artikelen