Johan Kleyn verlaat Jones Day

De laatste twee weken heeft Johan Kleyn gebruikt om langzaamaan zijn (digitale) koffer te pakken. Deze zit inmiddels op slot. “Weg ben ik nog niet”, zo laat Kleyn in een telefonische reactie weten. Officieel stopt Kleyn aan het einde van deze week.  

De afspraak om na vier jaar afscheid van elkaar te nemen, wordt met het naderende vertrek nageleefd. “Het kantoor staat stevig op poten en het beleid is uitgezet. Ik heb met veel plezier bij Jones Day gewerkt en ga rustig kijken wat er nu op mijn pad komt”, vertelt Johan Kleyn.

Terugkijkend op mooie klussen in afgelopen jaren noemt de voormalige Allen & Overy-partner onder meer de deal van de Duitse uitgeverij Axel Springer, waarin een meerderheidsbelang in @Leisure Group, een online portaal van vakantiewoningen, werd vergaard.

Advocatuur
Wat de toekomst brengt, weet Kleyn nog niet. Het liefst blijft de M&A-advocaat actief in de advocatuur. Hij schat de kans fifty-fifty op een buitenlands avontuur. Een volgend commissariaat sluit Kleyn uit. Momenteel bekleedt hij commissariaten bij onder meer Holland Colours en U-Center.

 

Gerelateerde artikelen