Joachim Blazer spreekt voor VEECEE over start up valuation

De VEECEE-community organiseert een spetterende borrel als afsluiter van de Amsterdam Capital Week, met als special guest valuation expert Joachim Blazer.

Veel blazers zul je niet zien op het VEECEE-event, daar de jongens en meisjes van het startkapitaal meer van de sneakers en de hoodies zijn, maar de belangrijkste is er wel: Joachim Blazer. Blazer is al vanaf het prille begin bij de start upscene betrokken als onderzoeker, maar ook als investeerder en bestuurder bij start- en scale ups. Indertijd heet hij een schat aan ervaring opgebouwd als het gaat om het beantwoorden van de meest belangrijke vraag in de wereld van VC: hoeveel is de boel nu precies waard? Blazer heeft een aantal zeer sterke meningen over de huidige valuationpraktijk en zal niet schromen om die met de zaal te delen. Na deze pittige talk is er nog een mooie borrel om een hopelijk geslaagde Amsterdam Capital Week af te sluiten. 

Het event dat de VEECEE-community organiseert in samenwerking met Alex van Groningen vindt plaats op 25 september in Riva en sluit naadloos aan op de activiteiten van de Amsterdam Capital Week. De inloop begint om 18.00, om 18.30 begint het programma. Het evenement is alleen toegankelijk voor mensen werkzaam in Venture Capital. Een toegangsbewijs aanvragen kan hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kimberley Galenkamp. 

Dit evenement zou niet kunnen doorgaan zonder de genereuze ondersteuning van Houthoff, Amazon Web Services en ABN AMRO

Gerelateerde artikelen