Jetty Tukker naar Houthoff Buruma

ECM-advocaat Jetty Tukker (44) heeft per augustus 2016 de overstap gemaakt van Allen & Overy naar Houthoff Buruma om daar als associate partner aan de slag te gaan.

Tukker is gespecialiseerd in ondernemings- en effectenrecht en heeft met name ervaring op het gebied van equity capital markets (ECM). Zo was zij onder meer betrokken bij de beursgangen van ABN AMRO, NN Group en AVG Technologies. Tukker staat zowel uitgevende instellingen, underwriters als aandeelhouders bij. Daarnaast houdt zij zich bezig met fusies en overnames en joint ventures.
 
Bij Houthoff Buruma zal zij samen met Alexander Kaarls leidinggeven aan de ECM-praktijk. Houthoff Buruma ziet in Jetty Tukker een waardevolle aanwinst voor het kantoor en diens ECM-praktijk.
 
Jetty Tukker: "Houthoff Buruma is een toonaangevend onafhankelijk kantoor dat zeer goede relaties heeft met onder meer Amerikaanse, Engelse en andere gerenommeerde buitenlandse kantoren. Dat stelt mij in staat om zowel Nederlandse als internationale cliënten op het hoogste niveau bij te staan bij beursgangen en andere kapitaalmarkttransacties, waarbij Houthoff Buruma iedere keer weer het beste en meest efficiënte internationale team voor de specifieke transactie kan inzetten."

Gerelateerde artikelen