Jerry Jansen versterkt team Avaxa

Debt advisory-boutique Avaxa groeit in het derde jaar flink door en breidt het team uit met Jerry Jansen.

Jerry Jansen (25) is per september 2019 als Associate bij Avaxa Debt Advisors B.V. gestart. Jerry Jansen was de afgelopen 2 jaar werkzaam binnen de Transaction Services-praktijk van Deloitte, waar hij betrokken was bij tal van M&A-transacties.

‘Na 2 jaar te hebben gewerkt binnen een grote organisatie zet ik bewust de stap naar de meer ondernemende omgeving van Avaxa. Ik verwacht binnen Avaxa dichter bij de cliënt te staan, meer impact op cliënten te kunnen maken en meer commerciële verantwoordelijkheid te dragen. Ik zet mijn energie graag in om Avaxa verder uit te bouwen tot een toonaangevende debt advisory boutique’ aldus Jansen.

Over Avaxa Debt Advisors
Avaxa is een boutique die zich volledig toelegt op debt advisory voor corporates, (internationaliserende) familiebedrijven en Private Equity. Avaxa staat voor ‘triple A’ advies op het vlak van (her)financieringen, financiële herstructureringen en treasury & cash management. Avaxa is in staat om ondernemingen in alle fases van de levenscyclus te adviseren, van organische of acquisitieve groei tot herfinanciering tot financiële
herstructurering.

Gerelateerde artikelen