Jeroen Sombezki van Stibbe naar Van Doorne

Jeroen Sombezki is sinds januari 2016 partner bij het advocatenkantoor Van Doorne, waar hij werkt in het private equity team. Hiervoor werkte de M&A-advocaat bij Stibbe. "Mijn overstap sluit aan bij mijn wens en ambitie om mij te concentreren op transacties in het mid-market segment, in het bijzonder private equity en venture capital transacties," zegt Sombezki tegen MenA.nl.
De advocaat is specialist op het gebied van grensoverschrijdende fusies, overnames en kapitaalmarkttransacties. In het Corporate team bij Van Doorne gaat hij zich richten op nationale en internationale fusies en overnames in het mid-market segment.
 
In 2015 was Sombezki onder meer betrokken bij de verkoop van Philips Lumileds, de verkoop van Wehkamp en de delisting van Ballast Nedam.  
 
"Jeroen heeft een bijzonder sterk track record in de TMT, consumentengoederen en (on-line) retail, gezondheidszorg en vastgoed sectoren," schrijft Van Doorne op zijn website. "Hij zal nauw samenwerken met het reeds gevestigde vastgoed private equity team in Londen en Amsterdam."
 
Gerelateerde artikelen