Jeroen Seyger nieuwe CFO Macintosh Retail Group

De Raad van Commissarissen van Macintosh Retail Group NV heeft het voornemen om J.G.A. Seyger MBA (44) te benoemen tot nieuwe CFO. Jeroen Seyger is sinds 1 november 2014 interim CFO bij Macintosh.
Voordien was Seyger werkzaam bij TNT Express, waar hij diverse senior financiële management functies heeft bekleed, onder andere als Global Director Finance en Interim CFO. Daarvoor werkte hij bij Sara Lee|DE, ABN Amro Bank en Rabobank.
Henk van Dalen, voorzitter Raad van Commissarissen Macintosh: “Jeroen heeft veel financiële ervaring en is ook deskundig op tal van andere gebieden die behoren tot het aandachtsgebied van een CFO. Dat heeft hij aangetoond in zijn loopbaan tot nu toe en ook als interim CFO bij Macintosh. De Raad van Commissarissen is verheugd dat hij het Macintosh bestuur definitief komt versterken.”
Kurt Staelens, CEO Macintosh: “In de vier maanden die wij intussen hebben samengewerkt heb ik Jeroen leren kennen als iemand die bijzonder deskundig is op financieel gebied en zich snel vertrouwd heeft gemaakt met de retail business. Hij is enthousiasmerend en kritisch tegelijk en ik ervaar het als bijzonder plezierig om samen met hem en COO Eric Coorens te werken aan realisatie van de plannen die er voor Macintosh liggen.”
De Raad van Commissarissen zal de voorgenomen benoeming nog bespreken met aandeelhouders in de aandeelhoudersvergadering van 30 april 2015. 
 
Gerelateerde artikelen