Jeroen Ruijg partner in de Tax praktijk HVK Stevens

HVK Stevens heeft Jeroen Ruijg benoemd tot partner in de Tax praktijk. Daarmee is hij de eerste partner sinds de oprichting in 2011 die volledig is opgeleid binnen HVK Stevens, meldt het kantoor.

Tijdens zijn studies Econometrie en Fiscale economie aan de UvA in 2012 begon Ruijg als werkstudent bij HVK Stevens. Na zijn afstuderen trad hij in september 2015 fulltime in dienst. Vanaf dat moment heeft hij zich kunnen ontwikkelen bij HVK Stevens binnen de verschillende praktijkgebieden. Ruijg heeft zich de afgelopen jaren, mede door zijn achtergrond als econometrist, gefocust op cryptocurrrencies, het structureren van beleggingsfondsen en investeringen. Daarnaast heeft hij een sterke focus op familiebedrijven en de DGA en bijbehorende onderneming. Hij heeft als doel om die focusgebieden verder uit te bouwen, waarbij de advisering centraal blijft staan.

HVK Stevens, opgericht in 2011, biedt full-service fiscaal-juridisch advies en is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, goede doelen, families en familiebedrijven. 

Gerelateerde artikelen