Jeroen Ouwehand nieuwe Managing Partner van Clifford Chance Amsterdam

Jeroen Ouwehand (49) is per 1 november 2015 benoemd tot de nieuwe Managing Partner van het Amsterdamse kantoor van Clifford Chance. Ouwehand volgt Bas Boris Visser op, die, naast zijn werkzaamheden voor Banking & Finance cliƫnten, zijn rol als Global Head of Innovation & Business Change verder zal uitbreiden.
Naast zijn nieuwe rol als managing partner blijft Jeroen Ouwehand actief als hoofd van de procespraktijk van Clifford Chance, zowel in Amsterdam als in Europa.
 
Jeroen Ouwehand: "Ik verheug me zeer op mijn nieuwe rol, waarbij ik de kans krijg leiding te geven aan een kantoor met een krachtig internationaal netwerk en een indrukwekkend cliëntenbestand. Wat me in ons kantoor altijd heeft aangesproken is de cultuur waarin initiatief wordt aangemoedigd, en waarin we niet bang zijn nieuwe wegen in te slaan. Dit is nu belangrijker dan ooit, aangezien er ook in onze sector duidelijk behoefte bestaat aan innovatie. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met een fantastisch en divers team binnen Clifford Chance. Daarnaast zal ik als litigator actief blijven en dus met veel plezier blijven bouwen aan onze succesvolle procesrechtpraktijk."
 
Jeroen Ouwehand begon zijn carrière bij Clifford Chance in 1992. In 2000 werd hij tot partner benoemd. Hij legt zich toe op handels-, financiële en vennootschapsrechtelijke geschillenbeslechting.
 
Gerelateerde artikelen