Jeroen Mol treedt toe tot Value@Stake

Jeroen Mol (56) is per 1 januari 2013 in dienst getreden bij communicatieadviesbureau Value@Stake. Mol heeft ruime ervaring op het gebied van financiƫle communicatie, investor relations, beleggingsanalyse, issuemanagement en journalistiek.

Na een carrière als financieel-economisch redacteur bij het Financieele Dagblad werkte Mol als beleggingsanalist bij MeesPierson en ABN AMRO Bank. Tevens was hij investor relations manager bij Unilever en hoofd communicatie bij ING Investment Management. In de periode 2001-2010 heeft hij als managing partner het bureau Forman Investor Relations geleid. Voordat hij zich aansloot bij Value@Stake was hij monitoring analyst bij De Nederlandsche Bank.

Edwin van Wijk, managing director van Value@Stake: “We zijn er trots op dat Jeroen, een van de meest ervaren financiële communicatieprofessionals van ons land, heeft gekozen voor Value@Stake. De uitdagingen van onze klanten vragen om inhoudelijke deskundigheid, brede ervaring en senioriteit. Als trusted advisor en board room consultant heeft Jeroen alles in huis om de veeleisende klanten van Value@Stake optimaal te ondersteunen.”

Gerelateerde artikelen