Jeroen den Dunnen shareholder bij Greenberg Traurig

Greenberg Traurig heeft kandidaat-notaris en senior associate Jeroen den Dunnen benoemd tot shareholder.

Greenberg Traurig zet met deze benoeming de eerder ingezette groei binnen de corporate praktijk door.

Jeroen focust zich in zijn dagelijkse praktijk op het ondernemingsrecht. Hij begeleidt cliënten bij het opzetten van juridische structuren, alsmede bij fusies, overnames en herstructureringen en adviseert hen bij ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Zijn cliënten zijn o.a. scale-ups, investeerders en multinationals.

Cees van Oevelen, co-managing shareholder en notaris bij Greenberg Traurig Amsterdam: “We zijn zeer verheugd met de benoeming van Jeroen tot shareholder. Voor kantoor Amsterdam is zijn benoeming een perfect voorbeeld van de kansen die ons kantoor aan startende juristen biedt, en dat je bij ons kantoor vanaf de start van je carrière kunt doorgroeien naar een shareholder positie. Jeroen is in 2006 als 19-jarige werkstudent bij Greenberg Traurig begonnen en nu, 15 jaar later, wordt al zijn harde werken en vergaande betrokkenheid bij kantoor beloond met deze welverdiende benoeming tot shareholder.”

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.200 advocaten, fiscalisten en notarissen en 40 kantoren wereldwijd.

Gerelateerde artikelen