Jenny de Vries Director Corporate Finance M&A director bij Imtech

Jenny de Vries werkt sinds begin maart als Director Corporate Finance bij technisch dienstverlener Imtech. Zij is verantwoordelijk voor de financiƫle herstructurering van Imtech en eindverantwoordelijk voor M&A, Treasury, Tax en Investor Relations.
Voorheen was De Vries werkzaam als Vice President Corporate Finance bij Stork Technical Services. Bij Stork Technical Services was De Vries onder andere betrokken bij de verkoop van een aantal grote onderdelen waaronder de verkoop van Stork Materials Technology en de acquisitie van RBG, een aanbieder van fabric maintenance en toegangsoplossingen voor de sector olie & gas. Bovendien coördineerde ze de herfinanciering van het Stork concern in 2012.
 
Tot eind 2008 werkte De Vries circa dertien jaar bij ABN AMRO. Eerst werkte ze 7 jaar op de afdeling Corporate Finance/M&A en vervolgens adviseerde zij de management board over strategische fusies en overnames van de bank.
 
De Vries stapt in een hectische tijd over naar Imtech. De technisch dienstverlener uit Gouda staat onder vuur om vermeende boekhoudfraude bij de Duitse en Poolse divisie. Ook worden vraagtekens gezet of de snelle groei van Imtech niet ten koste is gegaan van de interne controle in het bedrijf. De discussie kan sterke gevolgen hebben op de groeiplannen van Imtech.
 
De voormalige M&A Director van Imtech, Angelique van Hassel, is nu werkzaam als Director Rail and High Voltage bij Imtech Traffic & Infra.
Gerelateerde artikelen