Jean-Marc Huët stopt als CFO van Unilever

Jean-Marc Huët vertrekt in oktober als CFO van Unilever. Hij wordt opgevolgd door de de 48-jarige Graeme Pitkethly. Dat maakte het was- en voedingsmiddelenconcern dinsdag bekend.
De 46-jarige Huët vervult zijn huidige functie sinds januari 2010. Hij stelde het naar zijn zin te hebben gehad en dat hij al zijn doelstellingen bij Unilever heeft bereikt. Na een overdrachtsperiode gaat Huët zich buigen over de volgende stap in zijn carrière.
Pitkethly werkt sinds 2002 voor Unilever en is momenteel ‘executive vice-president’ voor de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In voorgaande jaren gaf hij onder meer leiding aan het fusie & overnameteam van Unilever en was hij financieel directeur voor het concern in Indonesië.
 
"I am delighted with the progress Unilever has made over the past five and a half years and particularly the work we have done to strengthen the overall Finance function," zegt Huët in het persbericht. 
 
CEO Paul Polman verklaart: "As a member of the Unilever Leadership Executive and Unilever’s Board of Directors he has played an important role in helping to steer Unilever through one of its most successful periods."
Gerelateerde artikelen