Jan Meijerman vertrekt bij HVG Law

Per 1 juli as treed Jan Meijerman uit de maatschap van HVGLaw en vestigt hij zich als zelfstandig juridisch en transactie adviseur.

Meijerman was 23 jaar partner geweest bij het kantoor in Rotterdam. Eind 1997 was hij een van de vier founding partners van Van Gijzen Advocaten (VGA) met slechts een handvol juristen. Nu is hij de laatste van deze founding partners die vertrekt.

“Het was een mooie en enerverende tijd”, memoreert de Senior Partner Corporate M&A. “Nadat in de loop van 1998 het piepkleine en piepjonge kantoor alle vergunningen en de infrastructuur had ingeregeld kon de groei en uitbouw beginnen. Op dit moment is kantoor een top 10 speler in de Nederlandse juridische markt met meer dan 150 legal professionals.”

Meijerman is betrokken geweest bij transacties in meerdere industriële sectoren en hij adviseerde klanten in vele landen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Zijn specialismen zijn: corporate transactions (buy/sell/controlled auction), public offers, IPO and delisting, restructuring en refinancing.

Gerelateerde artikelen