Jan Kees van Vliet partner bij Confius Executive Search

Jan Kees van Vliet (1972) is per 1 februari 2018 als partner toegetreden tot Confius Executive Search. Hij zal zich richten op financiƫle en compliance posities binnen de bouw, infrastructuur, industrie en (PE backed) familiebedrijven. Hij brengt ruim 20 jaar ervaring mee uit het bedrijfsleven.

Na bedrijfseconomie gestudeerd te hebben (Erasmus Universiteit Rotterdam) en een postdoctorale Controllersopleiding aan de Vrije Universiteit van Amsterdam begon Van Vliet zijn carrière in 1996 in Sales bij Getronics (heden KPN). Hij ging daarna naar Philips voor een marketing functie en werkte vanaf 1999 tot 2018 bij het aannemersconcern Mourik. Daar was hij eerst werkzaam als controller, vervolgens in business development en zat tenslotte in de concerndirectie.

Confius Executive Search is in 2006 opgericht door Lodewijk Lugard en Paul van Maarschalkerwaart. Confius is een executive search bureau gespecialiseerd in Legal, Finance, Risk, Governance & Compliance, Digital, Cyber Security, Consultancy, Management en Human Resources. Daarnaast begeleidt Confius managers en professionals bij de ontwikkeling van hun carrière.

 

Gerelateerde artikelen