Jan Jakob Peelen partner bij Norton Rose Fulbright

Jan Jakob Peelen (1981) is per 1 mei 2015 benoemd tot partner bij internationaal advocatenkantoor Norton Rose Fulbright.
Peelen is advocaat en gespecialiseerd in bestuurs- en milieurecht, health & safety, vastgoedrecht en aanbestedingsrecht. Hij adviseert nationale en internationale bedrijven over de vergunningen die benodigd zijn voor grootschalige bouwprojecten, onder meer in de infrastructuur- en energiesector. Daarnaast adviseert hij bedrijven in de chemische industrie over toepasselijke milieu- en veiligheidsregelgeving.
 
Ep Hannema, managing partner van Norton Rose Fulbright in Amsterdam, zegt over de benoeming van Jan Jakob Peelen: “Jan Jakob heeft zeer veel kennis van de energiemarkt en dat is vanwege de ontwikkelingen in de sector van groot belang. Door collega’s en cliënten wordt hij zeer gewaardeerd om zijn expertise op het gebied van het bestuurs- en milieurecht.”
 
De internationale energie- en infrastructuurteams van Norton Rose Fulbright hebben een uitstekende reputatie en behoren tot de grootste in de wereld. Deze teams adviseren over diverse internationale projecten variërend van wegen, havens, sluizen, onshore en offshore windparken, elektriciteitscentrales en waste-to-energy.   
Gerelateerde artikelen