Jan Bart Moret naar Aon M&A and Transaction Solutions

De nieuwe Director heeft veel ervaring opgedaan met M&A, PE, risicomanagement en juridische zaken.

Jan Bart Moret is als Director begonnen bij Aon M&A and Transaction Solutions. Hij heeft veel ervaring opgedaan als legal counsel bij oa Euronext, Philips en NXP en heeft kortstondig ervaring opgedaan binnen private equity. Binnen deze bedrijven heeft hij diverse M&A trajecten doorlopen binnen een IP-rijke omgeving en weet als geen ander hoe het is om bedrijven samen te voegen, systemen te integreren en om te gaan met complexe deals.

Zijn brede juridische ervaring komt goed van pas in zijn nieuwe rol om klanten en hun advocaten te adviseren op de mogelijkheden om deals te de-risken. Hij zal zich binnen het team richten op het verzekeren van transactie gerelateerde risico’s, zowel door middel van W&I als contingent risks (risico’s die uit het boekenonderzoek naar voren zijn gekomen). Tevens zal zijn structureringservaring op het gebied van IP goed van pas komen binnen Aon’s gespecialiseerde advies- en funding- diensten op dat gebied.

“We heten Jan Bart van harte welkom, hij vormt een prachtige aanvulling binnen ons team”, aldus Peter Zwijnenburg. “Zijn uitgebreide staat van dienst en sterke relaties met de financiële en technologiesector, alsmede zijn energie en focus op kwaliteit zullen helpen bij het versterken van onze dienstverlening voor onze klanten. Als team kijken we zeer uit naar een succesvolle samenwerking.”

Lees ook: Hoe voorkom je in een M&A-traject dat je het Paard van Troje binnenhaalt?

Gerelateerde artikelen