Jacques Kröner en Jan Willem de Groot benoemd tot partners Houthoff Buruma

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:00
M&A advocaten Jacques Kröner en Jan Willem de Groot zijn benoemd tot partner bij advocatenkantoor Houthoff Buruma. Paul de Vries is benoemd tot counsel.
De kersverse partner Jacques Kröner (foto links) is gespecialiseerd in fusies en overnames, joint ventures, management buyouts en private equity deals. Kröner was onder andere adviseur van energiebedrijven Essent en PBE bij de verkoop van een 50% belang in de kerncentrale in Borssele aan Delta en RWE. Ook adviseerde hij postbedrijf Sandd bij de overname van Selektmail.

Jan Willem de Groot (foto rechts) is expert in corporate litigation met een focus op transactie gerelateerde procedures zoals M&A- en aandeelhoudersgeschillen, procedures bij de ondernemingskamer en aansprakelijkheidskwesties. Recent was De groot betrokken bij het advies aan Europese en Amerikaanse ondernemingen in enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer en trad hij op namens diverse multinationals in procedures met een ondernemingsrechtelijke achtergrond.
Paul de Vries is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, M&A, joint ventures, corporate governance en aandeelhoudersgeschillen.
 
Gerelateerde artikelen