Jacob Oskam zet carrière voort bij Florin Finance

M&A-boutique Florin Finance heeft een nieuwe Director mogen verwelkomen. Jacob Oskam maakte de overstap van PhiDelphi Corporate Finance en is vorige week in zijn nieuwe functie aangetreden.

Bij het Hilversumse PhiDelphi Corporate Finance hield Jacob Oskam zich de afgelopen acht jaar bezig met middelgrote M&A-transacties. Sectoren als ICT, logistiek en de maakindustrie behoren tot zijn expertiseveld. 

Zo was Oskam recent onder meer betrokken bij de verkoop van Microsoft Dynamics-partner Abecon aan Broad Horizon, de deal van BI-specialist i3 en EY en de verkoop van de toeleverancier aan de bouw- en trekhakenindustrie Terwa door Standard Investment aan Deutsche Private Equity.

De dealmaker begon zijn loopbaan als officier bij de Koninklijke Marine. Na het afronden van een MBA trad hij in 2006 toe tot het Transaction Services team van Deloitte Financial Advisory Services.

Florin Finance is een Amsterdams corporate finance advieskantoor, opgericht in 2013 door partners Derk Jan Helleman en Leo Bos.

 

Gerelateerde artikelen