Jacob Oskam naar RSM Corporate Finance

Jacob Oskam stapt over van Florin Finance naar RSM Corporate Finance.

De afgelopen 15 jaar heeft Jacob Oskam bij Deloitte, Florin Finance en PhiDelphi Corporate Finance zo’n 50 nationale en internationale Mid-Market transacties begeleid. 

Jacob Oskam zal bijdragen aan de verdere groei van de reeds succesvolle M&A praktijk van RSM. Zijn ruime transactie-ervaring is een goede aanvulling op het Corporate Finance team dat sinds anderhalf jaar onder leiding staat van Bart Severijns.

Jacob Oskam: “Ik zie bij RSM mooie kansen voor de Corporate Finance praktijk om haar goede positie verder uit te bouwen. Mijn ondernemende en klantgerichte houding sluit goed aan bij de cultuur van RSM en haar ambitie om de M&A praktijk verder op de kaart te zetten. RSM heb ik leren kennen als een zeer professionele dienstverlener die haar klanten integer en professioneel bedient en langlopende relaties met hen opbouwt.”

Bart Severijns: “Ik ben verheugd dat Jacob voor RSM Corporate Finance heeft gekozen en denk dat hij met zijn ruime ervaring, inhoudelijke kennis en sterke persoonlijkheid, perfect past binnen ons team. Met de aanstelling van Jacob heeft RSM Corporate Finance haar slagkracht verder verbeterd om de groeiambities van onze geïntegreerde M&A praktijk – RSM Financial Advisory Services – voor de mid-market te realiseren. Onze geïntegreerde M&A praktijk, welke onder leiding staat van Cora van Dijk en naast Corporate Finance ook de Transaction Services praktijk onder leiding van Marcel Vlaar en de Valuations praktijk onder leiding van René van Bruggen omvat, heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet en groeit nog steeds significant”

RSM is het zesde netwerk ter wereld van accountancy-, belastingadvies- en consultancyorganisaties. De afgelopen jaren is de Nederlandse M&A consultancy-dienstverlening van RSM sterk gegroeid. Zij positioneren zich op het Nederlandse Mid-Market segment. RSM is in Nederland gevestigd op 11 locaties, met Utrecht als uitvalbasis voor het team van Corporate Finance. 

Gerelateerde artikelen